Zonnestudio

Zonnen V.A. €10,- (max. 20 minuten)

Zonnen v.a. 10 euro: het kan bij Zonnestudio Nootdorp. Voor dit bedrag kunt u maximaal 20 Zonnestudio Nootdorpminuten onder één van onze zonnebanken liggen. Zonnestudio Nootdorp is een Ergoline zonnestudio. U heeft de keuze uit verschillende modellen Ergoline zonnebanken. Onze medewerkers adviseren graag welke zonnebank en zonnecosmetica het beste bij u passen.

 

Elke dag geopend

Zonnestudio Nootdorp is zeven dagen per week geopend. Om te zonnen v.a. 10 euro kunt u met of zonder afspraak bij ons binnenlopen. U vindt onze zonnebankstudio aan de Dorpstraat 72 in Nootdorp. Zonnestudio Nootdorp is ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Den Haag, Ypenburg, Pijnacker, Delfgauw, Leidschendam, Voorburg en Leidschenveen.

 

Daarom onder de zonnebankZonnestudio Nootdorp

Een bezoekje aan de zonnebank helpt bij de aanmaak van vitamine D. Wie onvoldoende vitamine D binnenkrijgt voelt zich al snel moe en lusteloos. Normaal krijgen we vooral vitamine D binnen door zonlicht. Doordat zonnebanklampen, net als zonlicht, UVA en UVB straling afgeven, wordt hiermee hetzelfde effect bereikt. Met één belangrijk verschil: de straling onder de zonnebank is altijd hetzelfde, waardoor zonnen een stuk veiliger is.

 

Wanneer u binnenkort op vakantie gaat is het eveneens slim om een zonnebank studio te bezoeken. Dan kan uw lichaam alvast wennen aan de UVA en UVB straling en vermindert u de kans op verbranding en zonne-allergie.

 

Laat uzelf adviserenZonnestudio Nootdorp

Een verantwoord bezoek aan de zonnebankstudio begint met een deskundig advies van onze medewerkers. In onze Ergoline zonnestudio beschikken wij over verschillende modellen zonnebanken. Onder welke zonnebank u het best plaats kunt nemen hangt af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Het is altijd belangrijk om uw tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen en hierbij de juiste zonnecosmetica te gebruiken.

 

Crèmes en gels

Met zonnecosmetica beschermt u uw huid en kunt u ervoor zorgen dat deze sneller en dieper bruin wordt. Met de juiste zonnecosmetica blijft uw huid ook langer op kleur. In onze zonnebank studio verkopen wij diverse zonnebankcrèmes, -gels, after-sun en buitenzonproducten. Wij adviseren graag welke zonnecosmetica het beste bij u past.

 

Maak meteen een afspraak

Wilt u zonnen v.a. 10 euro. Maak vandaag nog een afspraak bij Zonnestudio Nootdorp: dan bent u
verzekerd van een plekje onder de zonnebank. Voor afspraken kunt u mailen naar:
info@zonnestudionootdorp.nl. De vaste klanten van onze zonnebankstudio zijn onder meer
afkomstig uit Ypenburg, Pijnacker, Delfgauw, Leidschendam, Voorburg en Leidschenveen.
Graag tot ziens bij Zonnestudio Nootdorp! LET OP! Nog geen 18? Dan mag je ook nog niet zonnen!

Made By Opticlick.nl