Zonnecosmetica


Devoted zonnecosmetica
Veilig zonnen begint met het aanbrengen van de juiste zonnecosmetica. U beschermt uw huid en deze wordt sneller en dieper bruin. Ook blijft uw huid langer op kleur. Bij Zonnestudio Nootdorp kunt u zowel terecht voor zon cosmetica als voor zonnebank crème; waaronder Devoted crème en Australian Gold crème. Onze deskundige medewerkers adviseren graag welke zonne crème het beste bij uw huidtype past.

 

Kom langs in onze zonnestudio

Of u nu crème nodig heeft voor onder de zonnebank of zon crème voor uw aanstaande strandvakantie; bij Zonnestudio Nootdorp kunt u terecht voor alle soorten zonnecosmetica. U vindt ons zonnebank centrum aan de Dorpstraat 72 in Nootdorp. Wij zijn zeven dagen per week geopend en ook vanuit omringende plaatsten als Delfgauw, Leidschendam, Ypenburg, Pijnacker, Den Haag, Voorburg en Leidschenveen zijn wij eenvoudig bereikbaar.

 

Onder de zonnebank

Als u toch bij ons binnenloopt voor zon cosmetica, waarom springt u dan niet meteen even onder de zonnebank? Bij Zonnestudio Nootdorp kunt u twintig minuten zonnen voor slechts 10 euro. Wanneer u bijna op zonvakantie gaat is het goed om eerst een beetje kleur op te bouwen; hiermee voorkomt u Australian gold zonnecosmeticaverbranding in de echte zon en een eventuele zonne-allergie.

 

In de donkere wintermaanden is een bezoek aan de zonnebank altijd aan te raden. Veel mensen hebben ’s winters last van een gebrek aan vitamine D, wat kan leiden tot vermoeidheid en lusteloosheid. Door regelmatig onder de zonnebank te gaan liggen, krijgt u voldoende vitamine D binnen. Zo komt u gezond de winter door.

 

Laat uzelf adviseren

Bij Zonnestudio Nootdorp staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om te adviseren over zonnecosmetica en de verschillende zonnebanken in onze studio. Welke zonne crème en welke zonnebank het beste bij u past hangt af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Wanneer u lange tijd niet in de zon bent geweest is het belangrijk om uw tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen. Met Devoted crème en Australian Gold crème beschermt u uw huid en krijgt deze een prachtige bronzen uitstraling.

 

Zonnebankbezoek? Maak een afspraak!

Bij Zonnestudio Nootdorp kunt u zonder afspraak binnenlopen. Maar om er zeker van te zijn dan u v.a.
10 euro 20 minuten kan zonnen, kunt u het beste even een afspraak maken. Voor afspraken kunt u een
e-mail sturen naar:  info@zonnestudionootdorp.nl. Gewoon even binnenlopen voor een zonnebank
crème kan natuurlijk altijd.

Made By Opticlick.nl