Zonnebanken

Zonnen V.A. €10,- (max. 20 minuten)

Kom zonnen onder de nieuwste Ergoline zonnebanken. Welke zonnebank het beste bij u past hangt onder meer af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. In Zonnestudio Nootdorp kunt u onder meer kiezen uit de volgende modellen zonnebanken:

 

 

Zonnen zonder afspraak

Ons zonnebank centrum is zeven dagen per week geopend. Voor 20 minuten zonnen v.a. 10 euro hoeft u in principe geen afspraak te maken. Zonnestudio Nootdorp is gevestigd aan de Dorpstraat 72 in Nootdorp. Ook wanneer u in omringende plaatsten als Ypenburg, Den Haag, Pijnacker, Delfgauw, Leidschendam, Voorburg en Leidschenveen woont, is onze zonnebank studio eenvoudig bereikbaar.

 

Altijd deskundig advies

Komt u voor het eerst sinds lange tijd weer naar een zonnebank centrum en bent u ook alweer een tijdje niet in de zon geweest? Laat u dan eerst uitgebreid adviseren door één van onze professionele medewerkers. Wij vertellen u graag welke van de nieuwste Ergoline zonnebanken het beste bij uw situatie past. Het is belangrijk om uw tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen en de juiste zonnecosmetica te gebruiken.

 

Pre-vakantie kleurtje

Het klinkt misschien een beetje gek: naar de zonnebank gaan terwijl u bijna op vakantie gaat. Maar eigenlijk is het heel logisch: door uw lichaam alvast te laten wennen aan UVA en UVB straling verkleint u de kans op verbranding en zonne-allergie.

 

Ook wanneer u geen vakantie in de planning heeft staan, is een bezoekje aan een Ergoline zonnebank goed voor u. Net als onder de echte zon maakt uw lichaam onder de zonnebank namelijk vitamine D aan. Wie onvoldoende vitamine D binnenkrijgt voelt zich al snel moe en lusteloos. De zonnebank is een prima zonvervanger in de donkere wintermaanden. Wanneer u
regelmatig een zonnebank centrum bezoekt ziet u er niet alleen beter uit; u voelt zich ook een stukErgoline 1400
beter.

 

Vergeet uw zonnecosmetica niet

Zonnestudio Nootdorp adviseert u ook graag over zonnecosmetica. Met de juiste zonnecosmetica beschermt u uw huid en wordt deze sneller en dieper bruin. Ook blijft uw huid langer op kleur. In ons zonnebank centrum verkopen wij onder andere zonnebankcrèmes, -gels, after-sun enOpen sun pilot buitenzonproducten.

 

Afspraak maken?

Wilt u snel onder één van onze Ergoline zonnebanken springen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Zonnestudio Nootdorp. Een afspraak maken is niet verplicht, maar hiermee bent u wel verzekerd van een plekje onder de zonnebank. Voor een afspraak kunt u mailen naar: info@zonnestudionootdorp.nl.

 

Made By Opticlick.nl